1957. aastal Ungaris sündinud kitarrist-helilooja Ferenc Snétberger oli muusikute perekonna noorim poeg. Soovides astuda oma kitarristist isa jälgedes õppis ta klassikalist muusikat ja džässkitarri. Tänasel päeval on ta tuntud oma improvisatsioonikunsti ning stilistiliste piiride lõhkumise poolest. Tema looming on inspireeritud oma kodumaa rikkalikust muusikapärandist, brasiilia muusikast ja flamenkost, samuti džässist ning klassikalistest kitarritraditsioonidest. Ta on salvestanud hulgaliselt heliplaate nii soolo- kui ka ansambliartistina ja esinenud Euroopale lisaks Jaapanis, Koreas, Indias ning USAs.

Ferenc Snétberger on esitanud Berio Sequenza XI soolokitarrile, aga ka Vivaldi, Rodrigo, ja John McLaughlini kontserte kitarrile ja orkestrile. Ta on kirjutanud ka filmi ja teatrimuusikat. Snétberger on esinenud koos paljude nimekate muusikutega – David Friedman, Dhafer Youssef, James Moody, Trilok Gurtu, Pandit Hariprasad Chaurasia, Bobby McFerrin jt. 2005. aastal omistati talle Budapesti Ferenc Liszti nimeline muusikaauhind.