Agan_Maaker_1

Ain Agan ja Andre Maaker on mõlemad eesti muusikamaastikul hinnatud muusikud. Kaks erinevat generatsiooni 8 erinevat kitarri, üle 50 keele, kuid see kõik kõlab laval justkui üks.

Ain Agan on eesti muusika raudvara ja elav legend. Ta on osalenud lugematu hulk ansamblites ning tema mängu võime kuulda ligi sajal Eestis ilmunud plaadil, sealhulgas kolmel sooloalbumil.  Aganit iseloomustab mitmekülgsus – ta on hinnatud kitarrimängija nii jazz-, pop-, kui ka folkansamblites ning aeg-ajalt võib teda kuulda mängimas ka fretlesskitarri. Ta on ühtlasi ka Viljandi Kitarrifestivali asutaja ja kunstiline juht.
 
Andre Maaker on noore generatsiooni särav esindaja, kes alustas oma õpinguid legendaarse Tiit Pauluse käe all. Sellest ajast alates on teda inspireerinud kitarrimängu erinevad võimalused, aeg-ajalt olles mõjutusi saanud nii jazz-, rock-, pop-, folk- kui ka elektroonilisest ja klassikalisest muusikast. Maaker on koostööd teinud enamike eesti tippmuusikutega ning ta on “Kuula!” plaadifirma asutaja.