RJ balm of lightKitarrist ja helilooja Robert Jürjendal on tuntud kui ansamblite Weekend Guitar Trio, Fragile ning UMA liige. Ta on esinenud mainekatel Euroopa festivalidel ning osalenud rohkem kui 40 albumi valmimisel. Peale oma esimese sooloplaadi Rõõmu allikas ilmumist 2013 a. keskendus ta rohkem soolokontsertidele. Albumile Rõõmu allikas järgnes filmimuusika kirjutamine Riho Västriku loodusfilmile Hoidmise vägi ning kontsertsari Rännak Rõõmu Allikale koos Jaan Tammsaluga Eestimaa kirikutes 2014 suvel. Robert Jürjendali märtsis 2015 ilmunud uus sooloalbum Valguse palsam on järg tema kitarrikesksele ning helgele helidemaailmale, kus olulisel kohal on live elektroonika kasutamine.

foto_070_t88deldudKavas Valguse palsam on kaasmuusikuks helilooja ja harfimängija Liis Viira, kellega koos osaleti ansambli Weekend Guitar Trio 20 juubelit tähistavatel kontsertidel. Detsembris 2014 andsid Robert Jürjendal ja Liis Viira kontserdi Jõulujazzi kavas Niguliste kirikus, millest Klassikaraadio tegi otseülekande.
Liis Viira tegutseb vabakutselise heliloojana, mängib harfi Eesti Riiklikus Sümfooniaorkestris ning ansamblis Una Corda. Ta on ka oodatud külalissolist paljudes koosseisudes. Heliloomingu alal on ta end täiendanud Helena Tulve ja Margo Kõlari juures. Tema muusika on kõlanud mitmetes Euroopa mainekates kontserdisaalides. Liis Viira “Liivaterade raamat” suurele ansamblile pälvis 2012. aastal Eesti Muusika Päevadel heliloojapreemia.