Susana Prieto ja Alexis Muzurakis alustasid oma koostööd duona 1999. aastal Volose rahvusvahelisel kitarrifestivalil Kreekas. Sellest alates on nad esinenud mainekates kontserdihallides üle kogu maailma – Concertgebouw Amsterdamis, Megaron Ateenas, Merkin Concert Hall New Yorgis. Neid on kutsutud andma kontserte ja meistriklasse nii Euroopas kui ka Ameerikas. Alates 2006. aastast on nad Strasbourgi konservatooriumi õppejõud.

Susana ja Alexis on võitnud arvukalt auhindu nii koos kui ka eraldi esinedes. 1999. aastal võitsid nad esimese preemia Frecheni (Saksamaa) rahvusvahelisel kitarriduode võistlusel. Sellele järgnesid võidud Montelimaris (Prantsusmaa) ja XXI Mauro Giuliani nimelisel konkursil Itaalias. 2001. aastal omandati duo/ansambli preemia kammermuusika konkursil Leipzigis ja samal aastal olid nad võidukad rahvusvahelisel kitarriduode võistlusel Pariisis. 2003. aastal salvestasid nad oma esimese CD, pärast “Citta di Verona” salvestusauhinna võitmist Gaetano Zinetti rahvusvahelisel kammermuusika konkursil Itaalias. 2005. aastal sooritasid nad edukalt prooviesinemised Yehudi Menuhhini Live Music Now ühingu ees.

Duo Melis on teinud koostööd rahvusvaheliselt tuntud orkestritega, nagu Berliini Sümfoonikud, Neubrandenburger Philharmonie, Bayerische Kammerphilharmonie, Bukaresti Raadio orkester ja Thessaloniki orkester Leo Brouweri juhatusel.

Susana ja Alexise rikkalik repertuaar ulatub barokist Piazzolla ja Ginasterani. Esinemistel kasutavad nad nii moodsaid kontsertkitarre kui ka ajaloolisi instrumente esitamaks 19. sajandi heliloojate loomingut, pühendudes selle perioodi uurimisele. Nende kavades on ka Rodrigo ja Vivaldi kontserdid kahele kitarrile ja orkestrile.