12. juuni 21.00
Tallinna Teletorn

Päikeseloojangu kontsert

Le soleil et la lune


Helin-Mari Arder laul
Mart Soo kitarr

Osta pilet

Weekend Guitar triost tuntud kitarrist Mart Soo ja lauljatar Helin-Mari Arder on duona lavale astunud õige mitmetel kontsertidel, esitades nii originaalloomingut, teiste eesti autorite laule ning jazzmuusikat, bossa novat ja prantsuse shansoone. Duole meeldib improviseerida ning sukelduda kogu südamest muusikasse, mis pakub rõõmu nii neile endile kui ka kuulajatele.

Nii Mart kui Helin-Mari osalevad paljudes erinevates muusikalistes projektides ning kirjutavad originaalmuusikat. Mardil on lisaks tähtis roll õpetajana MuBa’s ning tema muusikalised ettevõtmised ulatuvad Weekend Guitar Trio ja teiste koosseisude kaudu paljude muusikahuvilisteni. Helin-Mari käe all saab laulu õppida Meero Muusik Huvikoolis, ta esineb tihti omanimelise trioga, ent ka teiste põnevate koosseisudega.

Tallinna kitarrifestivali kontserdi jaoks on Mart ja Helin-Mari pannud kokku mitmekeelse kava, mis pakub publikule muusikat, mis on inspireeritud kaunitest taevakehadest, päikesest ning kuust, armastusest ja muustki.

Festivali kunstiline juht

Tiit Peterson

Korraldaja

Tallinna Kitarrifestival MTÜ

+372 508 6301

tallinnguitarfestival@gmail.com

Festivali ajalugu

Vaata festivali arhiivi