Kaks tundlikku instrumenti — decacorde ja bandoneon — koos kahe poeetilise ja virtuuoosse muusiku — Mari Mäntylä ja Kristina Kuusistoga viivad kuulajad tugevalt tunnetatud väljendusrikkale ning erakordsele muusikamaastikule. Nende klassikaline repertuaar saab lisavärve argentina tango nuevost, bretooni rahvatantsudest ja moodsast muusikast. Põhjamaine melanhoolia muutub hetkega lõunaameerika rütmikaks. Decacordi ja bandoneoni väljendusvõimaluste avarus on hämmastav.

2002. aastal koostööd alustanud bandoneoni-decacorde’i duo on aktiivselt esinenud nii Soomes kui ka mujal maailmas. Kriitikute poolt sooja vastuvõtu saanud debüütalbum “Kirmari” (Mayrecords) ilmus 2005. aastal. Teine plaat “Speira” (Alba) valiti aasta Emma-nominendiks klassikalise muusika salvestuste kategoorias. Kuusisto ja Mäntylä teevad tihedat koostööd nii soome kui ka välisheliloojatega, leidmaks sellisele haruldasele kooslusele sobivat repertuaari. Duo lai muusikavalik ulatub tangost nüüdismuusikani. Nad on esinenud paljudel muusikafestivalidel Soomes, samuti festivalidel mujal Euroopas, Liibanonis, nad on osalenud ka paljudel kontsertidel ja kontserdisarjades Prantsusmaal. Üles on astutud mitme riigi raadio- ja telekanalites. Duo Dryades on esinenud Kesk-Põhjamaa kammerorkestri solistina, koos orkestriga toimus neile pühendatud Pekka Jalkase topeltkontserdi “Aeterna” maailmaesiettekanne.

“Bandoneoni-decacorde’i duo on harvaesinev, peaaegu unikaalne, ometi muutub see Kristina Kuusisto ja Mari Mäntylä sõrmede all igati toimivaks koosluseks.” Jukka Isopuro Helsingin Sanomat

“Duo Dryadesi veenev esikalbum küündib igati ECM New Series’i esteetikani. Kristina Kuusisto hingestatud bandoneon ja Mari Mäntylä sügavalt kõlav decacorde ehk kümnekeelne kitarr loovad koos orgaanilise helipildi, mis ammutab end tango nuevost, uuest muusikast ja džässist.” Kare Eskola Rondo