Andrew Yorki eklektiline looming on ameerika klassikalise kitarrimuusika üks stiilseimaid ja moodsamaid ilminguid. Tema projektide vahetus, ausus, hingestatus ja külgetõmbavus on nüüdismuusikas haruldased.
Kui Andrew York mängib, muutub kitarr tema kätes nähtamatuks. Muusika tundub voolavat otse tema hingest.

Andrew York on üks tänase päeva silmapaistavamaid ja innovaatilisemaid heliloojaid. Kuueeteistaastast koostööd Los Angelese kitarrikvartetiga kroonis Grammy-võit. Andrew diskograafiasse kuuluvad arvukad salvestused mainekate plaadifirmade egiidi all – Sony, GSP, “Kitarrilegendid” firmale Rhino Records jpt.

Viimase kümnendi jooksul on Andrew Yorki esinemised viinud teda enam kui kolmekümnesse riiki, nende hulgas juba üheteistkümnes kontserdituur Jaapanis.

Yorki heliloomingut on salvestanud kitarrimuusika suurkujud John Williams ja Christopher Parkening ning jaapani pianist Mitsouko Kado. Tema töid on trükis väja antud üle kogu maailma paljude kuulsate noodikirjastajate poolt.

Klassikalise kitarri esituste ja heliloomingu kõrval on York tuntud ja tunnustatud ka džässmuusikuna, ta on töötanud koos džässilegendide Joe Diorio ja Lenny Breau’ga.

Andrew Yorki eklektiline looming on ameerika klassikalise kitarrimuusika üks stiilseimaid ja moodsamaid ilminguid. Tema projektide vahetus, ausus, hingestatus ja külgetõmbavus on nüüdismuusikas haruldased. – Jim Ferguson, Guitar Player Magazine

Laitmatu tehnika, elegantne ja väljendusrikas… Tema sügav pillitunnetus tagab kuulajale erakordsest kõlast tulvil autentse ja originaalse elamuse. – John Schneider, Soundboard Magazine

Kui Andrew York mängib, muutub kitarr tema kätes nähtamatuks.. Muusika tundub voolavat otse tema hingest – Russ De Angelo, Festival Director, La Guitarra California

Mõned inimesed lihtsalt esitavad muusikat, teised on muusikud selle sõna kõige sügavamas tähenduses. Need inimesed saavutavad oma instrumendiga ühenduse, mis ületab kõik piirid. York kuulub just selliste inimeste hulka, teda võib nimetada muusikute muusikuks. Ta rikastab oma esinemiste ning heliloominguga kitarrimuusikat viisil, mis on tõeliselt arusaadav ehk alles tulevastele põlvedele. On suur au ja nauding kuulata sellist andekat ja ainulaadset kunstnikku.