Patrick Zeoli sündis Argentiinas, kasvas üles Iirimaal ja elab praegu Saksamaal. Niisugune multikultuurne taust on avaldanud mõju tema kunstnikuks kujunemise teel. Zeolit tuntakse kogu maailmas peamiselt Lõuna -Ameerika muusika hea tundjana ning selle muusika interpreedina klassikalisel kitarril.

Ta on ka nõutud ning tunnustatud kitarripedagoog ja annab meistriklasse paljudel Euroopa kitarrifestivalidel ning õppeasutustes.

Lisaks kitarrile on Patrick Zeoli suur kirg charango, millel ta meisterlikult mängib. Charango on väike kitarr, talle omase mängutehnika ja kõlamaailmaga, mis pakub eriliselt väljendusrikkaid võimalusi just argentina, boliivia ja peruu muusika mängimiseks. Charangoga tegi Zeoli tutvust juba teismelisena ning on sellele pillile truuks jäänud tänaseni, tutvustades koos oma ansambliga “Los Ympossibles” charango võimalusi, traditsioonilist repertuaari ja sulandumist tänapäevasesse universaalsesse muusikasse.